Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockeykillar på lära känna läger

Annons

Leksands IF har precis slagit ihop pojkhockeygrupperna födda 1987 och 1988. För att ge alla chansen att lära känna varandra inför säsongen var det läger i helgen.

Eftersom tre av killarna åker från Björbo och Mockfjärd till Leksand och alla träningar var det inte mer än rätt att de fick vara på hemmaplan för en gångs skull. Pojkarnas föräldrar har varit engagerade i att ordna kost och logi samt många av aktiviteterna.

- Det är roligt att killarna slipper pendla för en helg och föräldrarna har ordnat otroligt mycket, säger tränaren Torbjörn Hamlin. Det blir också mycket billigare med ett närläger.

Lördag morgon var det samling i Leksand för en cykeltur mot hemligt mål. Med hjälp av navigeringskartor hittade killarna så småningom fram till Björbo och ett efterlängtat dopp i poolen.

De fick sedan resa militärtält att bo i vid Käringforsen. Kvällen bjöd på god mat, diverse tävlingar och forsränning. Söndagsfrukosten serverades uppe vid utkikstornet och sedan bar det av mot skjutbanan där både lerduve- och björnskytte övades.

Det var nöjda p14-grabbar som framemot eftermiddagen hämtades av föräldrarna. Någon cykeltur tillbaka blev det inte.

KARIN PAULSSON

Mer läsning

Annons