Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjälpas åt i Djurås

Annons

Jag vill veta om någon annan tycker samma som jag och om någon vill göra någonting åt problemet.

Jag har bott i Gagnef i ungefär två år och har varit mycket med ungdomar och jag tycker inte om vad jag har hört, sett och varit med om. Det finns inte tillräckligt med saker för ungdomar att göra.

Nu för tiden är ungdomar inte som de var förr. Förr var man ute mycket och använde sin fantasi men nu är det bara datorer och tv som gäller.

Vi måste visa att det är mer i livet än tv och festa! Det är mycket man kan göra ute och inne i stället för tv, dator och supa.

Jag har tänkt mycket på hur jag kan hjälpa till att fixa problemet. Jag har några idéer men ensam kan jag inte göra så mycket. Vad tänker föräldrar om problemet? Kan de se att det är ett stort problem? Vill de bara låta allt fortsätta?

Sociala gör så mycket de kan men om alla hjälps åt och gör lite kan problemet försvinna väldigt snabbt. Om vi bara struntar i problemet kommer det bara att bli större och större.

Många unga killar och tjejer som bara är 13 år är ute och festar. Jag ser samma ungdomar ute nästan varje helg. Vad gör deras föräldrar åt det? Ingenting har förändrats så jag gissar att de bara skiter i sina barn!

Eller ser och hör de inget? Jag vill att föräldrar ska träffas en eller två gånger i veckan och hjälpa varandra.

Ung man i Djurås

Mer läsning

Annons