Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Heder åt norska folket

Annons

Enligt en alleuropeisk undersökning står det norska folket i en särklass i två avseenden. Det norska folket är det mest sexuellt frigjorda folket i Europa och det i särklass minst religiösa folket i Europa.

Det förvånar mig inte alls att det norska folket är utpekat som ett sexuellt frigjort folk. Däremot blev jag positivt överraskad när jag fick reda på att norrmännen var så lite religiösa.

Heder åt det norska folket som har sagt adjö till religionen! Jag tror på att välstånd och bra löner till arbetarna skapar en bra grogrund för fritt tänkande och en positiv anda i samhället.

Många har genom åren kallat mig stalinist, men jag har tagit det med ro. Visst har jag läst Stalins tal och jag har gillat det jag har läst. Han såg till att Sovjet utvecklades snabbt och i rätt riktning. Han var också av den bestämda uppfattningen att arbetarna ska ha bra löner och att det ska finnas ett överflöd av varor.

Välstånd skapar fria, lyckliga människor. Tänk om de stackars palestinierna eller andra undertryckta folk kunde få en rättvis lönespecifikation! De skulle säkert "vandra i den sjunde himlen".

Det är fattigdomen som är det största hotet mot mänskligheten, inte terrorismen.

BIRGER HANSSON

Mer läsning

Annons