Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Härliga fjällbilder visades på Friluftsfrämjandets årsmöte

Annons

Friluftsfrämjandets har hållit årsmöte i KGoIF:s klubbstuga.

Föreningen har haft en stor variation på aktiviteterna. Barnverksamheten med Mulle, Knytte och Skogsknopp drivs tillsammans med förskolorna.

Stort arbete läggs ned på underhåll av fäbodstugor och vandringsleder. Vinterverksamheten består av långfärdsskridsko, skidspårning, slalomskola och skötsel av liften i Paradisbacken. Vid bytesmarknaden arbetade många medlemmar.

Föreningens ekonomi är stabil och årsmötet gav styrelsen i uppgift att fortsätta verksamheten med samma inriktning.

Till ordförande för år 2004 omvaldes Per Sillén. Till styrelseledamöter på två år omvaldes Erik Näsström, Lars-Åke Östberg och Björn Olausson. Till suppleanter på ett år nyvaldes Gunnel Claesson och Eila Söräng. Förtjänstmärket tilldelades Jan Wästvind och Kenneth Jarefors samt silvermedalj till Ulla-Britt Brännström.

Ett stort tack framfördes till Marianne Jonsson för 20 års arbete i styrelsen. Blommor utdelades till avgående ledamöter samt till sittande ordförande och sekreterare, varefter föreningen bjöd på kaffe och smörgåstårta.

Som avslutning presenterade Edner Lindman och Lars Ljungman från Distriktets Fjällgrupp studiecirklar i sommar- och vinterfjäll samt visade härliga bilder från fjällvärlden.

Mer läsning

Annons