Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

hallå där Åsa Olsson ...

Annons

Varför slutade du med pensionatrörelsen?
- Jag kände att jag ville prova något nytt och då jag fick höra att de sökte en kock på Bolanche så ringde jag och fick anställning där.

Vad gör du nu?
- Jag vikarierar för barnlediga på Café Caal i Borlänges Bragegalleria. Få se vad som händer sedan.

Har du fortfarande drömmen kvar om att öppna något eget?
- Ja, det har jag.

Du lärde ju under en tid våra läsare att på ett enkelt sätt laga riktig husmanskost. Är husmanskosten något du fortfarande gillar?
- Ja och i Svartnäs körde jag den typen av mat. När jag sedan började på Bolanche var det oftast andra rätter som gällde och jag lagade mera sällan mat hemma.

Vad lagar du för typ av mat på Café Caal:
- Just nu håller jag på att göra en paj, sedan ska jag sätta igång med salladerna. Brödbaket är avklarat. Vi bakar så gott som allt själva här.

Har en matälskare som du någon favoriträtt?
- Det är svårt att nämna någon, det är så mycket som är gott. Jo, nu vet jag. Mammas korvstroganoff är min absoluta favorit.

MONICA ELMQUIST BROMAN

Mer läsning

Annons