Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

Annons

Vad händer när ni kommer till stan?

- Klockan tio går Micke Ågren i luften och sedan sänder vi som vanligt under dagen. Jag och Adam Alsing sänder mellan klockan sex och tio på fredag morgon. Vi kommer att ha gäster från Falun, prata om ämnen som är aktuella i stan. Falun kommer helt enkelt att stå i fokus i vårt program. Sedan är det stadskamp i körsång också, med mera.

Lyssna på:ModemBredband

Gry Forssell

Ni har ju varit runt i landet i hittills sex städer och senast i Gävle. Flippar och floppar?

- I Gävle var floppen att vi hade teknikstrul för första gången. Vi pratar alltid mat och vin på fredagar och tog hjälp av de som jobbar på restauranger i stan. En kille hade med sig lite elprylar, som en smörgåsgrill, som han kopplade in i vårt aggregat och då gick strömmen. Flippar är annars när det kommer folk och pratar. Det är kul att komma ut och göra radio, det kan lätt bli lite instängt annars.

Vad har du för förväntningar på Falun?

- Jag har ju bott i Falun så jag hoppas att jag träffar de jag känner, haha! Sedan hoppas jag att folk ska vara trevliga, glada och vänligt sinnade.

I varje stad har ni ju erbjudit lyssnare gratis bensin, hur mycket har det kostat er?

- Jag vet inte men det är ganska mycket. Men det har varit en rolig och positiv grej. Under en timme är det gratis bensin på en pump på en mack i Falun. Vilken berättar vi strax efter klockan åtta på morgonen.

Fotnot: Även Mix megapols lokala nyhetspresentatörer i Dalarna kommer att vara på plats på Stora torget i Falun under dagarna.

EVALISA WALLIN

Mer läsning

Annons