Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gunnarssons falska spel

Annons

Svar Rolf Gunnarsson, 3/5

Gunnarsson, försök inte blanda bort korten. Moderaterna i landstingsstyrelsen tyckte att det var helt i sin ordning att ta bort 38 vårdplatser, något som får till följd att svårt sjuka och lidande människor sparkas ut från sjukhusen för så kallad vård i hemmet.

Det är bara att läsa NLT från den 26 april. "Alla partier sade ja till nedläggning", stod det i rubriken och i artikeln gör moderaternas försteman i landstinget, Jan Wiklund, klart att det går att ta bort 38 vårdplatser. Således verkar Gunnarssons försvar av sjukvården bara vara munväder och falskspel.

Kan också konstatera att Gunnarsson tydligen har undervisats av sina partikamrater i riksdagen om hur man undviker att svara på besvärliga frågor.

Men jag gör ett till försök: Gunnarsson, är du beredd att bli en trovärdig politiker och nu omedelbart börja att envist argumentera för höjda landstingsskatter så alla hundratusentals 40-talister kan känna sig säkra på att få god och högkvalitativ vård på ålderns höst?

Till sist en eloge till Gunnarsson för att han tar sig tid att besvara insändare även från oss som inte vågar eller vill skriva under insändare med namn. Där har många politiker mycket att lära av Gunnarsson.

IAKTTAGARE I LUDVIKA

Mer läsning

Annons