Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grattis - ni är bäst i boule i Västerdalarna

Annons

Det har ingått 11-12 spelare i varje lag och lagen har bestått av både kvinnor och män.

Till kommande säsong räknar man med att serieverksamheten ska utökas ytterligare då det är aktuellt med deltagande lag både från Venjan och från Värmland.

- Vi har nog aldrig haft en sån bred verksamhet som nu och vi verkar bara bli större. Vi ser redan fram mot nästa säsong säger Helmer Andersson som ingår i det segrande laget.

Häromdagen hade man också samlats till prisutdelning och avslutning på den gångna säsongen och det skedde i Grönlands Ordenshus i Malung och det inför en fullsatt salong. Samtliga deltagare i vinterns serie fick ta emot pokaler i varierande storlekar.

I samband med avslutningen bjöds det också på underhållning och det var Sverre Hansson, Ingvar Eriksson och Kalle Rencke som svarade för underhållnigen tillsammans med PRO-kören.

Så här blev slutställningen i serien: 1) Malungs lag 1, 18 poäng, 2) Lima Norra, 14, 3) Malung lag 2, 10, 4) Yttermalung, 10, 5) Lima Södra, 6 och 6) Vansbro, 2 poäng.

Vinnarna i serien kommer nu under sommaren att deltaga i Dalaserien och bland annat möta motståndare från Siljanstrakten.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons