Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gratis råd om miljonbesparing

Annons

Det klagas på att det föds för få barn. Vad gör man då? Jo, man tar bort all bra fungerande verksamhet.

Först läger man ner BB. Sen i ett senare skede eftervården. Sen kamomill och nu öppna förskolor och kvartersgårdar. Det är verksamheter som finns till för familjer.

Har alltid sagt att Ludvika är en bra kommun. Man har lite framförhållning om man jämför med Smedjebacken. Det stämmer inte längre utan nu får man skämmas.

Kah Slenning gick ut i början av juni med en lista på sparförslag och nu har han börjat pricka av den ena punkten efter den andra. Det är ju inte bara öppna förskolorna som ligger risigt till utan flera instanser med bland annat kvartersgårdarna.

Barnen är vår framtid, det är ju dem vi ska satsa på. Ge dem trygga och positiva uppväxtförhållanden och många vuxna förebilder så blir de förhoppningsvis bra sociala medmänniskor. Då finns det hopp om framtiden också.

Det är i de lägre åldrarna man ska sätta in resurserna för att det inte ska kosta. Vi vet ju redan i dag att många av internerna i fängelserna har kostat samhället enorma belopp med all vård och hjälp som de fått som vuxna.

Rädda ett barn i dag och du sparar miljoner.

Katja

Mer läsning

Annons