Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gott om aktiviteter för skolelever under sportlovsveckan

Annons

I sportlovsprogrammet, som kommunen ställt samman, finns det så mycket att göra, att eleverna nog också måste lägga sig extra tidigt på kvällarna om de ska orka med allt.

Här är bara några exempel på det som finns i programmet: Klinten, slalombacken i Bäsna, är öppen vissa tider alla de nio lediga dagarna. På onsdagen ordnas, också det i Bäsna, vanlig skidåkning för dem som själva vill staka sig fram. IK Segro bjuder på korv!

Den första lördagen ordnas Småstjärnorna i Lindberghallen i Djurås och på tisdagen blir det en hockeycup i Mockfjärd. Gladiatorerna i form av fritidsledare och gårdsbesökare drabbar på fredagskvällen samman i Mockfjärd. En skojfylld fajt utlovas.

Låg- och mellanstadieelever som arbetat slut på sig och gärna vill göra något stillsammare, kan på fredagen ta sig till Dala-Floda Hemslöjdsförening, där de kan få lära sig att göra snoddar och fransar. En annan lugn och stillsam sysselsättning är att gå och se en film på bio. Biograferna i Djurås och Mockfjärd visar under veckan flera filmer, bland annat den nya Djungelboken 2.

Hela programmet finns vid biblioteken och på kommunens hemsida på Internet.

Mer läsning

Annons