Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gör världen en tjänst

Annons

När Gruvrisets skolväggar sprängs skickas fler elever dit. När Britsarvsskolan möglar bort så dumpar de Västra. Varför? För att man ska kunna ha skolbyggnaden till bostadshus?

Lägg ned Britsarvsskolan och skicka eleverna hit. Här finns det gott om plats för dem!

Eftersom de flesta bor i Slätta är det inte speciellt långt att cykla till Västra. En skolverksgubbe sade att det skulle bli omständigt att lägga ned Britsarvet för eleverna, med att byta skola. Vaddå? Är motion ett hinder? Flera av oss cyklar tre kilometer varje dag för att komma till skolan, och då är det uppförsbacke på vägen hem.

Det blir billigare för kommungubbarna att behålla Västra än att renovera Britsarvet. I och med att Västra är byggt av betong och tegel kommer den att stå minst 100 år till. Den fyller 90 år snart.

En annan grej som är sjukt, är att de bästa lärarna försvinner för att de är för unga och blev anställda vid fel tillfälle. Tänker de högre makterna överhuvud taget på elevernas bästa? Om, ja då skulle vår matte/no-lärare bli kvar, men icke, han får sparken i höst, likaså fyra andra.

De äldre stackars lärarna kommer att bli utbrända en efter en, för de kommer att få så många och stora klasser.

Kommungubbar, gör världen en tjänst. Ge schysta erbjudande till de äldre lärarna. För det finns de som kan tänka sig att förtidspensioneras.

Om cirka fem år så pensioneras de i alla fall. Varför får inte ungdomar påverka vilka lärare de ska ha?

Snälla, tänk på eleverna en enda gång! Tack.

CATTIZ

Mer läsning

Annons