Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Goda tider för golfklubb

Annons

Gagnefs Golfklubb har börjat locka hem Gagnefsbor i förskingringen.

Inför säsongen 2003 har klubben tecknat avtal med Fredrik Ingmarsson om att arbeta som klubbens pro, professionelle tränare.

Fredrik Ingmarsson är 30 år, son till Gagnefs Komvux-rektor Torbjörn Ingmarsson och uppvuxen i Gagnef. Han har handicap 0 och har bred erfarenhet av träning av ungdomar.

Han har tidigare jobbat vid Östersunds golfbana, där han verkat som hjälptränare. Just nu är han anställd vid Budgetgolf i Stockholm.

I Gagnef kommer han att hålla i golfklubbens nybörjarkurser och juniorverksamhet och även ge privatlektioner. Dessutom ska han börja bygga upp en mindre golfshop.

Golfklubbens medlemsvärvning går också bra.

- Trots att vi ännu inte har en färdig bana ökar antalet medlemmar i en bra takt. Vi har halverad inträdesavgift under februari och det ser ut som om vi redan under den här månaden kommer att passera 500 medlemmar, säger Nils Björklund.

Målet i år är 600 medlemmar.

Nils Björklund berättar att intresset för banan och klubben är stort - även i andra delar av landet.

Den 20 februari håller golfklubben årsmöte.

Närradions program

GAGNEF. Den här veckan sänder Radio Gagnef enligt följande:

Fre: kl 17-21 Fredagsmix med Skogs- och träfacket. Lö: 12-14 Andlig sång och musik. 14-16. Gammeltjo med Mo-Kalle. 16-19 Dansbandsdax med Tobbe och Rune.

Församling håller

i fackeltåg för fred

GAGNEF. Lördagen den 15 februari arrangerar Gagnefs församling en kväll för freden. Den inleds med ett fackeltåg från församlingshemmet till kyrkan, där det blir fredsbön under ledning av kyrkoherde John Sund. I kyrkan medverkar också ungdomar med sång och musik.

Mer läsning

Annons