Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gnäll inte på arrangörerna

Annons

Tänk att det gnälls över allting i Borlänge. Arrangeras det något i centrum så är det inte bra. Arrangeras ingenting så är det inte heller bra.

Jag bor på Hagalund och har inte hört ett smack från centrum. Ljudet leds med vinden. Det har väl hänt att speakerljud ifrån Kvarnsvedens IP har hörts hit, så det är väl inte så konstigt. Men man ska alltid följa bestämmelserna angående volymen.

Även om bestämmelserna hade följts till punkt och pricka så hade det ändå gnällts. Tycker man inte om att det låter några få dagar per år så ska man inte bo i eller i närheten av centrum.

Öl och liknande förtäring ska alltid få säljas och utskänkas under ordnade förhållanden. Det löser ingenting att förbjuda, snarare tvärt om.

Människor som inte kan hantera alkohol blir inte färre för det. Förbjuder man så dricker alla mer hemma innan man går ner på stan. Man bör istället ha mer information om alkohol och dess risker (ren skrämmselpropaganda).

För att återgå till centrum. Människor som är negativa till allt och alla är det värsta jag vet. Att ni orkar. Ni måste må väldigt dåligt.

L-Å Bäckström

Mer läsning

Annons