Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ge Persson egen majoritet

Annons

I dagarna har Göran Persson firat sina tio år som Sveriges statsminister. Under dessa år har Göran visat prov på att vara en framstående ledare av svenska folket. Sverige är ett litet land och en späd medlem av världssamfundet. Trots detta har Persson vågat stå för rättrådighet och medbestämmande i allmänna debatten i världen och i synnerhet inom EU.

I dag finns inget annat alternativ i den svenska politiken. Den oeniga borgerliga alliansen är minst sagt splittrad och varje dag lägger vi märke till att denna söndring bara blir bredare och djupare. En röst på ett borgerligt parti är att kasta sin viktiga röst i Runn.

Sverige är inte fulländat, det finns en del brister. Varför ska vi inte förstärka Perssons händer och ge honom förtroende för nästkommande fyra år så att han vinner med egen majoritet och därmed har fria händer att förverkliga socialdemokratiska välfärdspolitiken utan att söka stöd hos andra partier som bara hämmar utvecklingen? Stöd Persson så att han får möjlighet att förvalta Sverige så att gemenskap, rättvisa och stabilitet råder och den svage får göra sin röst hörd.

TARIQ CHOHAN,

Mer läsning

Annons