Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gästspel på golfklubben ger klirr i kassan

Annons

Under åren 2001-2003 har Leksands golfklubb stärkt den egna kassan med nästan 1 miljon kronor. Bakom den stärkta kassan ligger bland annat ökande intäkter från gästspel och nya medlemmar.

Golfklubben har också tagit ett krafttag för att minska låneskulden till medlemmarna. Medlemmarna har fått en förfrågan om att efterskänka en del av lånet mot att överskjutande del återbetalas under fem års tid. Hittills har 116 medlemmar tackat ja.

På årsmöte den 28 mars presenterade styrelsen med ordförande, Ulf Rosenlund, klubbens framtida planer. Förbättringar av banan och renovering av fastigheter är två av de satsningar som klubben genomför under 2004. En annan stor satsning sker på knatte - och juniorsidan.

Under årsmötet delades det ut pris.

Marknadskommitténs pris på 10 000 kr delades av klubbens juniorer Anna Gudmundsson, Junior college mästare i Californien och Christoffer Färdigs för sin finalplats i Bankboken cup, världens största juniortävling. Shopens pris gick till juniorerna Oscar Nilsson och Johan Hagman för sina insatser i träning och tävling.

Nya i styrelsen är Kerstin Hed, ledamot, Britt-Marie Laurell, ledamot, Ulrika Hedlund, suppleant och Bosse Einarsson ledamot, tidigare suppleant.

Mer läsning

Annons