Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Friidrotten fick Lionsstipendium

Annons

I samband med att Lions Club hade sitt decembermöte och julbord utdelades stipendiet till Malung Friidrott. Conny Jansson och Janne Jansson fick ta emot stipendiet av Lionsföreträdarna Stig Olsson och Sven Olsson.

Utdelningen av stipendiet ägde rum på Malungs folkhögskola och i motiveringen heter det att Malungs Friidrott får årets stipendium för att de visat ett stort engagemang för att utveckla och bevara friidrotten i kommunen.

-Vi tackar naturligtvis för den här utmärkelsen som kom som en överraskning. Vi lovar att höra av oss och berätta vad vi gjort med de pengar som vi nu fått av Lions club i Malung, sade Conny Jansson i sitt tacktal efter utdelningen. Stipendiet som Malung Friidrott fick ta emot var på fem tusen kronor.

I samband med att man hade stipendieutdelning bjöds det på en del underhållning och det var några elever vid viskursen på Malungs folkhögskola som svarade för ett mycket fint program där man framförde visor och då bland annat en del visor och sånger som hör julen till.

Ett drygt tjugotal personer var med vid julfesten och Lions club beslutade att man ska dela ut gåvor till vårdhemmen också i år inför den kommande julen.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons