Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredrik ska skapa god stämning bland Stötens personal

Annons

Skidanläggningen i Stöten i Sälenfjällen har fått en ny platschef. Det är Fredrik Andersen, men Fredrik Larsson är fortfarande vd för Stöten och samtidigt också vd för hela Norlandia Hotels & Resorts i Sverige.

Den nye platschefen kommer att vara chef för den dagliga verksamheten vid anläggningen, och han har en tioårig erfarenhet av att arbeta inom fjällturismen. Han har tidigare bland annat varit hotellchef. Förra året var han Stötens Food & Beverage manager.

- En viktig uppgift för mig är att förvalta en verksamhet som redan fungerar väldigt bra och sedan gäller det att vara ödmjuk och lära mig inom områden som bokning och liftar. Men där är jag lugn eftersom vi redan har mycket kunniga personer som ansvarar för detta, säger Fredrik Andersen.

En av de främsta uppgifterna som platschef är att inspirera de anställda och skapa en bra stämning på arbetsplatsen.

- Det är förutsättningen för att Stöten skall kunna fortsätta vara en anläggning som har den svenska fjällvärldens trevligaste personal. Dessutom har vi riktigt bra skidbackar och det är mycket som talar för Stöten i framtiden, säger platschefen Fredrik Andersen.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons