Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framgångsrika skidskyttar premierades

Annons

Jakob Börjesson har under säsongen etablerat sig i landslaget och deltagit i såväl världscupen som vid VM i Sibirien. Bäst lyckades han vid världscuptävlingarna i Östersund med en 25:e plats i sprint som han sedan bättrade på till en 13:e plats i den efterföljande jaktstarten.

Vid VM-tävlingarna fick han förtroendet att åka både distans och i stafettlaget. Vid SM i Sundsvall Tog Lars Liss sitt första SM guld genom att vinna distanssträckan. Tillsammans med Peter Blom och Rickard Lyko lyckades han även ta hem bronset i stafett.

Även på ungdomssidan blev det SM-medaljer genom Niklas Larsson som blev guldmedaljör i sprint samt bronsmedaljör i stafett tillsammans med Gabriel Stegmayer och Niklas Eriksson. På tjejsidan har Maria Tillman varit mest framgångsrik och de tio tävlingar hon deltagit vid har gett fem segrar, fyra andraplaceringar och en sjätteplats.

Årets klubbmästare är Maria Tillman i klassen D 12, Lina Säljgård, D 16, Emil Nyberg, H 10, Elias Brindbergs, H 12, Gabriel Stegmayer, H 16 och Lars Liss bland seniorerna.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons