Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framför partiets åsikt

Annons

Svar till Elof Roos, 11/2:

Elof Roos kan tydligen allt, vet allt och har svar på allt - men hans kunskaper hur det fungerar inom politiken är dålig, rent av usel.

Jag har i en insändare berättat om den moderata ståndpunkten i frågan om rovdjurspolitiken. Detta efter en fråga. Elof Roos förstår tydligen inte hur vi arbetar, det må vara. Men det jag framförde är den moderata riksdagsgruppens och moderata samlingspartiets ställningstagande på riksnivå.

Ingen av oss 55 ledamöter i den gruppen har redovisat någon annan ståndpunkt än den jag redovisat. Jag har självklart mandat att föra fram vår politik, detta som riksdagsledamot för moderaterna i Dalarna. Så inte heller den delen behöver Roos fundera på.

Rekommendationen att jag exempelvis ska lyssna på Christer Wahlbäck (s) låter jag stå för vad det är värt. Christer Wahlbäck och hans åsikter har jag ingen respekt för. Han är en av dem som kört ned sjukvården och landstingets ekonomi i Dalarna i botten.

Om det är röstfiske eller ej i rovdjursfrågan får andra bedöma. Jag har citerat exakt som vi sagt - och skrivit - i rovdjursfrågan. Men tycker många som oss moderater blir jag förstås glad. Och reaktionen är sådan, Elof Roos får ursäkta.

ROLF GUNNARSSON (M)

Mer läsning

Annons