Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fram för mer konstruktiv kritik

Annons

Man har de senaste veckorna och framförallt de senaste dagarna kunnat läsa arga insändare riktade mot föreningen Peace and love.

Engagemanget i debatten har varit stort och synpunkterna har varit många. Dock förvånas jag över vilken låg nivå många av dessa debattinlägg håller.

Istället för att ge konstruktiv kritik, det vill säga kritik som hjälper festivalledningen att bygga upp och förbättra festivalen, skriver man till tidningen och mest bara klagar.

Varför går man inte till ledningen personligen och framför sina klagomål? Jag har svårt att tro att dessa inlägg gagnar vare sig arrangörer, festivalbesökare eller Borlänge som festivalstad.

Borlänge behöver festivalen! Gör det inte till en "vi mot dem- debatt", där ett onyanserat odugligförklarande bara ger upphov till ett gapigt ställningskrig, som inte leder någon vart.

Jag tycker att den här typen av arrangemang skapar möjligheter för alla i staden. Naturligtvis behövs kritik för att man ska kunna ändra på det som har gått fel. Det är tydligt att Peace and love behöver förbättras på många punkter. Självklart kan man ha och synpunkter, så länge kritiken är konstruktiv!

Frida

Mer läsning

Annons