Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunnen återfunnen

Annons

Borlängebon Mikael Vikström som anmäldes försvunnen har återfunnits välbehållen.

Han befinner sig i Stockholm och kontaktade under gårdagen modern via telefon.

Wikström hade varit försvunnen från hemmet sedan den 2 maj och efterlystes därför av polisen.

Fönster sönder-

sparkat i centrum

BORLÄNGE.Under natten mot torsdagen observerar en polispatrull en man som sparkar sönder fönster till en butik i korsningen Stations-gatan-Tunagatan. Han med-togs till polisstationen och vid förhör erkände han skadegörelsen. Mannen är 20 år och hemmahörande i Borlänge.

Inbrott i stadshuset

BORLÄNGE.Det var inbrott i stadshuset under natten mot torsdagen. En ruta krossades till socialförvaltningen. Där stals en hårddisk ur ett tjänsterum.

Försök till bilstöld misslycklades

BORLÄNGE.Under natten mot torsdagen gjorde någon ett misslyckat försök att stjäla en bil på Orsagatan. Ägaren fann bilen på morgonen med sönderbrutet rattlås.

Dessutom hade en radio- och cd-spelare stulits.

Flera bilar utsattta för inbrott och stöld

boRLänge.På Nordanvägen i Borlänge var det under natten mot torsdagen inbrott i en bil. En ruta krossades varefter tjuven stal bland annat en front till stereo samt plånbok.

Det var också inbrott i bilar på Ringargatan och Blomsterstigen. I båda fallen hade rutor krossats men inget stulits ur bilen.

Bil stulen från

Skördegatan

BORLÄNGE.En bil har stals från Skördegatan under natten mot onsdag. Det är en grå Audi 100 av 1986 års modell med registrerings-nummer MWB 909.

Mer läsning

Annons