Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunna kvinnan funnen död

Annons

Den 67-åriga kvinna som varit försvunnen i Grövelsjöfjällen sedan i torsdags hittades död på måndagseftermiddagen på västra sidan av Grövelsjön.

- Det var en privatperson som hittade henne under en gran, säger Karl-Owe Westman, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna.

Hur kvinnan har avlidit är inte känt ännu, men enligt polisen finns det inga misstankar om brott.

Kvinnan hade varit försvunnen sedan i torsdags och en stor räddningsinsats deltog i sökandet efter henne. (TT)

Företagare åtalas för egenmäktighet

ORSA. En företagare från Ovansiljan åtalas vid Mora tingsrätt för egenmäktigt förfarande i samband med konkursen vid Lign Multiwood. Det konkursande företaget har skulder till företagaren och för att "säkra" sin fordran gick företagaren in i fabriksfastigheten i Orsa och forslade ut en större hyvel, som gömdes inom industriområdet. Företagaren medger de faktiska omständigheterna, men bestrider brott.

Påverkad 17-åring körde stulen bil

MORA. En personbil som stals i Våmhus natten till måndagen uppmärksammades av en polispatrull, som dock i det läget inte visste att bilen var stulen. Färden gick först till Nusnäs och sedan tillbaka mot Mora. Vid Vattnäsrakan fick polisen bilisten att stanna. Tre ynglingar fanns i bilen, som visade sig vara stulen. Eftersom föraren endast var 17 år, saknade han körkort och var alltså ute på en olovlig körning. Han misstänks dessutom för rattfylleri.

Blinkersglas stals

MORA. I centrala Mora stals någon gång i helgen de båda främre blinkersglasen till en personbil.

Fönster krossades

MORA. Fyra fönsterrutor krossades i helgen vid Strandens skola. Skadegörelsen är polisanmäld.

TT

Mer läsning

Annons