Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förstör för andra invandrare

Annons

Jag är ursinnig och missbelåten och samtidigt är jag nöjd!

Jag läste i tidningen att en person stulit i en butik. När polisen tog honom kunde han inte tala om på svenska vad han hette. Det betyder att han är invandrare. Jag är nöjd att polisen tog honom men jag är jättearg och jag skäms när jag hör att invandrare är tjuvar.

Sverige är ett demokratiskt land med dörren öppen för oss.

Vi får alla möjligheter här som inte finns i vårt land. Man kan utbilda sig på olika linjer och man kan få bidrag, man får bostad och värme och bra vård. Vi invandrare måste vara positiva. Vi måste respektera svensk lag. Vi måste arbeta och betala skatt.

Det finns jobb om man vill sluta att vara bortskämd. Man får kämpa och fråga, kanske man måste städa, i stället för att sitta på kafé och röka och tvinga sin fru att föda många barn och få bidrag.

Jag vill att vi ska våga att kritisera oss själva. Invandrare måste bygga upp välfärden tillsammans med svenskarna.

Jag observerar att välfärden minskar och samtidigt ökar rädslan för brottslingar. Vi måste alla skydda samhället och svenskt rykte och anseende.

Om jag hade makten skulle jag skicka tillbaka invandrare som gör brott, därför att de gör illa för alla invandrare som är positiva och inte vill ha problem.

KRISTINA JOHANSSON

Mer läsning

Annons