Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För sinnesfrid och ro

Annons

Ett välvilligt råd till P-E Granström, Roger Stål och Kalle Gustafson, tänk efter, vill ni innerst inne gå emot en bred folklig opinion i riksvägsfrågan? Kanske vore det skönt att anta regeringens beslut och inse att en ny rv-genomfart i Ludvika, inte är så lyckat.

Alla kan vi göra fel, det är mänskligt! Jag vet att många har plågats och lidit tillräckligt under alla dessa år och att vi nu äntligen borde få lugn och ro.

Tanken med den nya riksvägen var från början säkert bra, men under åren som gått har allt fler negativa sidor framkommit, inte minst från de drabbade. Jag vet att de flesta vill ha en ny riksväg, men då som förbifart.

Under så lång tid, snart 20 år har mycket förändrats och det är inget nederlag att inse detta, tvärtom. Jag vet att många skulle visa er sin högaktning för ett sådant beslut.

Det är starkare att ändra sig än att hårdnackat och av prestige genomdriva sin vilja, trots negativa konsekvenser för Ludvika, miljön och de boende.

Därför, lägg det gamla åt sidan och börja planera för en verklig förbifart som skulle gagna Ludvikaborna och inte minst er egen sinnesfrid.

FÖRBIFART, TACK!

Mer läsning

Annons