Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För Annelie är ingenting omöjligt

Annons

Annelie, uppväxt på Solvägen i Stenslund, började sin skolgång på Östra skolan, därefter blev det högstadiet på Britsarvsskolan.

Efter nian, började Annelie på hushållskola, hon är utbildad barnsköterska, och förskollärare, hon har jobbat på barnpsyk, på dagis och på Manhem under några år.

Hon var även med och startade daghemmet Verkstan i Norslund.

I början av 1990-talet började Annelie att jobba fackligt, där blev hon fast. I dag arbetar hon på Lärarförbundet, bland annat som löneförhandlare.

Annelie har även under senare tid hunnit med att läsa en 10-poängskurs i juridik på distans.

Annelie har rest mycket i sin ungdom, hon har bland annat varit ute och tågluffat med sin bästa kompis och sov på stränderna runt om i världen.

Annelie är en mycket omtyckt person, färgstark, kärleksfull och omtänksamt, hon kämpar mot orättvisar i samhället och sprider mycket glädje omkring sig.

Hon är en person som lever efter mottot, ingenting är omöjligt.

Falun har blivit hennes trygghet i livet. Hon kan inte tänka sig någon annan plats att bo på.

Genom olika jobb i kommunen, samt den utåtriktade person hon är, känner hon många i stan. Hon stannar gärna och pratar med människor, vad hon än befinner sig.

På lördag kommer Annelie att bli riktigt firad hemma i villan, framförallt av maken Per och tre döttrar, men även av släkt och vänner som gärna uppvaktar denna populära 50-åring.

LILLIS ÅKERBLOM

Mer läsning

Annons