Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Folkviljan måste få genomslagskraft

Annons

Först ett stort tack till två väldigt bra insändare i Södran den10 februari- en skriven av Margareta Malmstedt och en av signaturen "Förskollärare", med rubriken Grupperna är för stora, och visst är det så.

Återigen en insändarstorm från föräldrar och personal om barnomsorgen i Hedemora. Personalen är förtvivlad, säger en rubrik i SDT den 28 januari. Det har varit många stormar under årens lopp och redan år 2002 berättade personalen att arbetsmiljön var ohållbar. Men i stort sett är det enda som hänt att bun låtit förvaltningen genomföra en utredning som visade på att inte alla inskrivna barn är närvarande samtidigt hela dagen, vilket nästan alla visste tidigare.

Men i övrigt har bun:s olika majoriteter inte lyssnat på ropen under årens lopp från verkligheten i Hedemoras förskolor, som än så länge har en bra kvalite på sin verksamhet, men hur länge ?

Har folkvalda i Hedemora glömt att de har till uppgift att lyssna på medborgarna. Folkviljan måste få en genomslagskraft.

Vi vill uppmana politiker i samtliga partier att göra något åt barngruppsstorlekarna i Hedemoras förskolor.

Det är katastrofalt om ropen från förskolorna, från föräldrar och personal också denna gång ska utmynna i intet eller i låtsasåtgärder!!

ULF ANDERSSON (HP)

Mer läsning

Annons