Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Folkdanslaget firar 80 år

Annons

Malungs Folkdanslag har haft sitt årsmöte och en av de stora händelserna det här året blir folkdanslagets 80-årsjubileum i augusti. Man kommer också att undersöka om man kan få ett samarbete med närliggande folkdanslag under året. Under mötet framkom det också att man vill göra resor, ett förslag är att man följer med på en resa som Malungs Dragspelskkubb ska göra till Oleby.

Vid årsmötet valdes följande styrelse: Alf Karlsson, ordförande på ett år, samt omval på Stig Olsson för två år samt de kvarvarande ledamöterna Bo Olsson, Britt-Marie Olsson, Jan-Anders Lindstrand och Lennart Bergman.

Till revisorer valdes Karin Esbron och Elon Folkesson och till dansledare Morgan Haga, Ulla Niklasson, Carin Lindbäck, Anna Tros, Lilian Henriksson och John-Erik Jonsson.

Till festkommitté valdes: Anja Nyström, Birgitta Albertsson båda på två år samt Lisbeth Eriksson och Karin Albertsson på ett år. Andra kommittéer som valdes var:

Slöjdkommitté: Gudrun Jonth, Lennart Bergman, Torsten Hagberg och Britt-Marie Olsson. Den senare har ansvaret för textilslöjden.

Barn och ungdomsledare: Anna Tros och Elsa Persson. Dräktkommitté: Ingrid Karlsson och Gudrun Jonth och ansvarig för dokumentationen blev Elon Folkesson. Till valberedning utsågs Åke Bäcke, Karin Esbron och Göte Sandbäck.

Vid mötet beslutade man också att fastställa årsavgiften till 150 kronor.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons