Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

40 år i dag, måndag, Åsa Draiby, Smedjebacken. Åsa utbildade sig till sjuksköterska 1982 och har arbetat inom landstinget på olika vårdcentraler, Ludvika lasarett och senast på Ludvikahälsan där hon var anställd under 10 år.

Sedan januari 1999 driver Åsa det egna företaget Stegvis. Hon arbetar bland annat med utbildning, stress, konflikter och mobbning på arbetsplatser. Hennes arbetsplats varierar då hon förutom i hemtrakten också har uppdrag i hela mellersta Sverige.

Hon har stadigt vidareutbildat sig under de senaste tio åren och stegvis genomgått flera påbyggnadsutbildningar.

För Åsa är helheten viktig då hon anser att allt hänger ihop. Hon har exempelvis har inrett sitt samtalsrum i en avslappnad kreativ miljö med naturen nära inpå.

I arbetet strävar hon efter mänskligare organisationer och privat försöker hon ta tid till livets väsentligheter. Åsa är intresserad av tillväxtprocesser både vad det gäller mänskliga relationer och i naturen.

Hon producerar gärna sin egen mat i form av grönsaksodlingar men också i uppfödande av lamm och egen hönsgård. Blommor är ett annat intresse som hon gärna ägnar sig åt.

Den stora dagen firade Åsa i lördags med öppen gård tillsammans med familj, släkt och vänner och alla djuren.

I dag ägnar hon sig säkert åt rekreation, matar flasklammet, kopplar av och dricker kaffe tillsammans med hönsen som får åtnjuta rester från kalaset.

Mer läsning

Annons