Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

65 år fyller i dag, den 17 mars, Leif-Olof "Olle" Lind, Jutmorsgatan 2 i Borlänge. Han är född i Hofors och flyttade 1948 till Borlänge.

Efter två år på Industriskolan började Olle 1957 arbeta på Domnarvets järnverk, sedermera SSAB Tunnplåt, som plåtslagare, svetsare och reparatör. Den 1 april går Olle i pension. Med åren på Industriskolan inräknade blir det i år precis 50 år sedan han började sitt yrkesliv.

Olle gifte sig 1961 med Siv och de fick en son och två döttrar. Makarna har nu även fyra barnbarn.

Olle kan bäst beskrivas som en mångsysslare som klarar att fixa det mesta. En man med många intressen på sin lista. Här finns bland annat hemsmide, gärdsgårdssättning, huset, trädgården, lösa korsord och vara ute med husvagnen.

50 år fyller idag Gunilla Jansson, Lärkvägen 13, Mora. Gunilla är utbildad barnsköterska och är även ekonomiutbildad inom löne- och pensionsområdet. Hon har jobbat på flera olika orter och företag som lönehandläggare i Stockholms stad och även inom Statens pensionsverk i Söderhamn. 2003 flyttade hon och familjen till Mora från Hälsingland.

Gunilla är aktiv inom Fridhemskyrkan där hon även sjunger i kören. Hennes intressen är sång och musik och familjen som består av fem barn och två barnbarn. Födelsedagen firar hon med släkt och vänner vid ett annat tillfälle.

Mer läsning

Annons