Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

50 år fyller i dag Berndt Hintze, Stationsvägen 8 i Gustafs. Det går utmärkt att kombinera arbete i storstaden med ett bra liv på landet, framhåller Berndt. Han driver ett företag med huvudkontor i Stockholm.

Berndt Hintze som är född i Stockholm flyttade för drygt tio år sedan till Gustafs. Han driver sedan 1993 Hintze Maskin AB som har sitt huvudkontor i Spånga utanför Stockholm och filial med lager i Säter.

Det är ett företag som arbetar emot svensk verkstadsindustri och försäljer verktygsmaskiner och tillbehör. Detta som generalagent för ett flertal välkända världsnamn, upplyser verkställande direktören Berndt Hintze.

Under veckorna arbetar Berndt på huvudkontoret i Stockholm. Intensiva arbetsveckor under vilka ledigheten tillsammans med familjen i Gustafs naturligtvis hägrar. I idylliska Gustafs väntar belöningen i form av stimulerande umgänge med familjen och skön avkoppling.

- När du väl kommer hem är det lugn och ro, framhåller Berndt Hintze.

Fritiden ägnar Berndt gärna åt natur och skidåkning. Intressen som stimulerar till täta besök i familjens fritidshus i skärgården och fjällen.

50-årsdagen kommer att firas med öppet hus 26 augusti på kontoret i Spånga.

SVEN-ERIK OLSSON

Mer läsning

Annons