Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

60 år fyller den 26 oktober Tommy Andersson, Örtjärn, Grängesberg. Han är född i Ljusnarsberg, är utbildad bergsprängare och ägare till ett maskinförarbevis.

Efter att tidigare ha provat på hur det är att vara bonde samt skogs- och gruvarbetare, jobbar han i dag vid en rivnings- och anläggningsfirma.

Han lägger också ner en hel del tid åt sin dotter och sin son. Grannarna i Örtjärn, som gärna kallar jublilaren Ego Boy, får också sin beskärda del av 60-åringens hjälpsamhet.

Men ibland händer det att Tommy Andersson är försvunnen, dock inte helt spårlöst. Samtidigt brukar också hans fiskeutrustning vara borta och då vet omgivningen att han befinner sig på en annan favoritplats, i naturen.

40 år fyller den 26 oktober Anders Knapp, Backavägen 129, Rättvik. Anders bor tillsammans med fru och två barn i Backa. Han arbetar som instruktör på Naturbruksgymnasiet och driver ett jordbruk hemma på gården.

På fritiden tycker Anders om att jaga och fiska. Han tycker också om att åka till familjens stuga i Idre där han kopplar av genom att åka skoter och bara ta det lugnt.

På födelsedagen uppmanar han sina vänner att inte komma med några skrotbilar.

Mer läsning

Annons