Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

40 år fyller den 6 februari Maud Wennström, Villagatan 26, Ludvika. Efter grundskolan gick hon en tvåårig kockutbildning och arbetar i dag som kokerska vid Ängsgårdens servicehus. Dessförinnan har hon varit anställd inom hemtjänsten och även arbetat som lärarvikarie i ämnet hemkunskap.

Maud Wennström är aktiv inom syföreningen Stödstrumpan, men gillar också att vara ute i naturen på svamp- och bärplockning. Hon är också en ofta sedd besökare på auktioner.

De nämnda intressena riskerar dock att komma i bakgrunden. Hon har nämligen blivit mormor nyligen och räknar med att barnbarnet kommer att ta en stor del av hennes lediga tid framöver.

40 år fyller den 6 februari Helene Gustavsson, Åvägen 3, Mockfjärd. Helene är född och uppväxt i Mockfjärd. Hon har arbetat som undersköterska i vården under 15 år. Just nu arbetar hon i nattpatrullen.

På fritiden har hon tidigare varit handbollstränare för flicklag. Sommarstugan i Tansen åker hon gärna till under stora delar av året. En fin vinterdag tar hon gärna en skotertur.

De tre barnen och hennes man betyder mycket för henne.

Mer läsning

Annons