Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

90 år fyller den 30 april Tore Sand, Junibacken, Rättvik. Under drygt 30 år drev han tillsammans med hustrun Anna Centrum pappershandel. På den tiden var Tore aktiv i Rättviks köpmannaförening och en av initiativtagarna till belysningen på långbryggan.

Numera fördriver Tore tiden med att vara en flitig deltagare i olika bridgetävlingar och gå en och annan golfrunda.

80 år fyller den 2 maj Margit Hedström, Sorkmyren, Idre. Hon har varit hembygden trogen genom åren. I ungdomen arbetade hon som kocka på olika ställen. Efter giftermål med maken Reinhold övertog de ett litet lantbruk som de drev till 1966.

I dag bor Margit med sin make hemma på Sorkmyren där hon sköter de dagliga bestyren. Hon tycker om att sticka och att virka och spelar gärna bingo.

Födelsedagen firar Margit tillsammans med sina vänner, barn och barnbarn.

65 år fyller i dag den 30 april Leif O Johnson Haag, Stighultsgatan, Eskilstuna. Jubilaren är född i Eskilstuna men tillbringade sina första tio levnadsår i

Nås socken i Dalarna. Numera återvänder han till Dalarna och drömstället "Klacken" så ofta han kan på fritiden.

Leif började sin yrkesbana som bilförsäljare vid Alvenius i Eskilstuna. 1966 lämnade han anställningen och startade eget, LOJ:s bilar. Efter 15 år i bilbranschen bytte han inriktning och drev tillsammans med sonen två servicebutiker på Norr under tio år. I dag arbetar Leif inom fastighetsbranschen med egna hyreshus.

Sportintresset är inriktat främst på motocross och speedway för Leifs del.

Han tävlade för SMK Sörmland i slutet av 1950-talet. Från 1976-1980 hade han även uppdraget som PR-chef i Smederna.

Ett annat av Leifs intressen är resor. Under tio års tid har han farit runt i Europa med egna husbilen och har många äventyr och fina upplevelser att minnas.

65-årsdagen firar Leif O Johnson Haag med sina närmaste i sydligare trakter.

60 år fyller den 2 maj Erik Fallgren, Ovanmyra, Boda kyrkby. Erik är född och uppvuxen i Gällivare. Sedan 1971 har han varit bosatt i Ovanmyra. Erik arbetar inom skogsbruk, försäkringssäljare men driver även att kunskapföretag inom skogsbruk. Han är aktiv inom LRF och är med i länsförbundsstyrelsen samt aktiv i Mellanskog. Som LRF:are har han specialiserat sig på ägarfrågor, jakt och rovdjur. På sin fritid är han en aktiv jägare.

Mer läsning

Annons