Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

91 år fyller i dag Karin Persson, Peter Cruses väg 3, Säter. Hon är född i Hedesunda. Karin utbildade sig till skötare och arbetade under sin yrkesverksamma tid på Säters sjukhus. Hon har tidigare varit verksam inom Elimförsamlingen i Säter.

50 år fyller i dag Ann-Christine Wagnås, Humlevägen 13B, Falun. Ann-Christine utbildade sig till sjuksköterska mot narkos och intensivvård i Västerås. Sedan tre år tillbaka är hon chef för den länsgemensamma sjukvårdsrådgivningen. Ann-Christine har tidigare varit verksam i Eskilstuna i nio år, Krylbo, och i Falun sedan 1996. Tidigare arbetade hon som sjuksköterska på akutmottagningen på Falu lasarett.

Ann-Christine är medlem i moderaterna man har inget uppdrag ännu. Tidigare var hon ordförande i Vårdförbundet Dalarna under åren 1999-2002 och från 1992-2002 styrelseledamot.

Ann-Christine är intresserad av samhällsfrågor, läsa böcker och data.

Födelsedagen firar Ann-Christine tillsammans med familj och vänner på Bäverhyddan i Bjursås. Innan dess har hon varit på en resa till Cypern tillsammans med sin dotter och son.

50 år fyller den 1 maj Bo Hallgren, Kalvbäcksvägen 7, Bäsna. Han är född i Borlänge. När det gällde utbildning valde Bo det teletekniska området och utbildade sig till elektriker.

Bo som numera är förtidspensionär arbetade tidigare i Kvarnsvedens pappersbruk, hos Åhléns, som bilhandlare och för DHR, De Handikappades Riksförbund.

Hos DHR arbetade Bo i fem år innan det blev en fortsättning med ett par års ideellt arbete inom handikapporganisationen.

Bo Hallgrens stora intressen är familjen, huset, bilar och musik. Då det gäller bilar är det främst amerikanska och engelska märken Bo är intresserad av.

50 år fyller den 1 maj Marika Sandberg, Seminariegatan 41A, Falun. Marika är utbildad friskvårdsterapeut men arbetar förnärvarande som lokalvårdare.

Hon har tidigare varit verksam som dagbarnvårdare, barntimmeledare, vaktmästare och arbetat inom omsorgen.

Marika gillar att dansa, vara i naturen och i sommarstugan. Hon är händig av sig och gillar att sy och sticka. Marika drar sig inte för att hamra, spika eller måla om det behövs.

Men det som betyder mest för henne är barnen.

Mer läsning

Annons