Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

70 år fyller den 28 maj Alf Olof Alm, Nedre Gärdsjö, Rättvik. Han är född och uppvuxen i Gagnef. Under sin yrksverksamma tid arbetade Alf Olof vid Grycksbo pappersbruk. Han har utbildat sig vid en lantmannaskola och har tidigare arbetat som djurskötare och varit engagerad i Hushållningssällskapet.

Numera ägnar Alf Olof sig åt boule och körsång.

60 år fyller den 27 maj fönsterputsaren Göran Olsson, Lindan, Djurås. Han är född i Falun och har ända sedan tidiga tonåren haft olika anställningar. Redan 1959 började han arbeta vid Falu Nya Alltjänst. Därefter hade han under kortare perioder anställning vid Kvarnsvedens pappersbruk, som serviceman och som skogshuggare. Han är intresserad av snöskoteråkning och fungerar som utbildare för dem som vill ha förarbevis för snöskoter och fyrhjuliga terrängfordon.

Till hans intressen hör också countrymusik. Sedan 15 år är han medlem i countryklubben Western Lovers, som under året ska ut på turnéer med Western-shower.

50 år fyller den 28 maj Klaus Lorenz, Djurås by i Djurås. Han är född i Bremen i Tyskland, men sedan många år bosatt i Sverige, där han numera är egen företagare och driver företaget Solentek AB. Han är också forskningsingenjör vid Högskolan Dalarna samt licenciat inom solenergi och civilingenjör.

Tidigare har han arbetat som kakelugnsmakare, rörmokare och konsult.

Till intressena hör så vitt skilda områden som familjen, solenergi, trädgårdsodling, fiolspel och att dansa polska.

40 år fyller i dag Rose-Marie Lindh, Rappvägen 4, Bjursås. Hon är född och uppvuxen i Grycksbo.

Rose-Marie blev nackskadad 1997 och har sedan dess problem att arbeta. Tidigare har hon arbetat på Grycksbo pappersbruk, systembolaget, hemtjänsten. Innan skadan och till 1998, jobbade Rose-Marie på förskolan i Bjursås.

I början av 1990-talet var hon aktiv i astma o allergiförbundets avdelning i Falun. Numera deltar hon efter förmåga i Röda korskretsen, Bjursås, verksamhet.

Rose-Marie tycker om att handarbeta och umgås med sina vänner och vara tillsammans med maken och de tre barnen varav två bor hemma.

Mer läsning

Annons