Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

65 år fyller den 26 mars rörmokaren Tore Fahlholm, Yttre Heden, Säter. Han är född i Ore. I 40 år har han arbetar i rörbranschen åt olika arbetsgivare och det har varit ett bra yrke som han gillar. Han tycker fortfarande om yrket och rekommenderar det till andra.

Han har jobbat mycket på ackord och även om han inte vill skryta har förtjänsten varit bra.

Alla kunder har varit fina och han tackar för ett fint förtroende.

50 år fyller den 26 mars Anders Petters, Herrhagsvägen 223, Falun. Han kommer från Enviken där han först bodde i Övertänger och sedan i Rönndalen. Sitt första arbete hade Anders Petters på snickeriet i Övertänger. Han har också arbetat på sågverk och som valsverksarbetare.

Numera är han sjukpensionär efter en olyckshändelse.

Anders Petters tycker om att fiska. I yngre dagar spelade han ishockey i Enviken.

50-årsdagen firar han hos en syster i Enviken tillsammans med släkt och vänner.

40 år fyller den 26 mars Göran Andersson, Nedre Lågnäsvägen 18, Sunnansjö. Den Ludvikafödde jubilaren siktade först på att ägna sig åt lantbruk. Han gick två år på lantbruksgymnasiet i Rättvik och sedan ett år på skogsbruksgymnasiet i Älvdalen.

Göran Andersson drev därefter ett eget lantbruk och har även arbetat åt Mellanskog.

Sedan sadlade han om rejält och läste vid Mälardalens tekniska högskola. Numera är han anställd hos som elingenjör vid Power Systems.

Ett stort intresse på fritiden är jakt och friluftsliv. Det har medfört ett uppdrag som sekreterare i Norhyttan-Sunnansjö jaktvårdsförening. Han gillar förstås att vara tillsammans med familjen som består av fru och tre barn.

Sedan finns två specialintressen: Pannkaksstekning och motorcyklar. Han är just nu i färd med att ta mc-kort.

Mer läsning

Annons