Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

40 år fyller den 24 januari Ray Mjörnander, Hammarfallsgatan i Ludvika. Han är Ludvikabo från födseln. Efter grundskolan valde han den treåriga ekonomiska linjen på gymnasiet.

På 1980-talet arbetade han med data i Grängesberg och fortsatte sedan inom samma område i Stockholm. Efter ett par år i huvudstaden återvände han till Ludvika och blev säljare på Torgnys Färg. Sedan var han föreståndare på Öl- och Vinsystemet en period. Numera har han återvänt till datorerna och jobbar på Kronan Data.

Fritiden har var synnerligen späckad för Ray Mjörnander. Tidigare var han aktiv i ölföreningen Bägaren och har även varit scoutledare. Han håller gärna på med sport, till exempel orientering, tennis, simning och badminton.

Även om den organiserade ölhävningen inom Bägaren upphört, gör han ändå sitt bästa för att hålla kunskaperna vid liv.

Numera har dock familjen med hustru och tre barn intagit förstaplatsen på priolistan. Det egna huset erbjuder också rika möjligheter till sysselsättning.

40 år fyller den 24 januari Janne Forsbäck, Odlarevägen 23, Grängesberg. Han är grängesbo från födseln, bor kvar på orten, men arbetar sedan snart 20 år tillbaka på bortaplan vid Alstom i Ludvika.

Han har många intressen, ett av dessa är absolut inte politik. Däremot spelar han gärna trummor och har så gjort ända sedan högstadiet. Han är trumslagare i rockbandet Minerock och lägger ner en hel tid på spelningar och repetitioner.

Janne Forsbäck är också intresserad av fiske, jakt och skoteråkning. Curling med arbetskamraterna säger han inte heller nej till.

Fast helst av allt ägnar han sig åt sina två grabbar, Kim och Tomas. Till familjen hör också sambon Birgitta, samt tre katter som alltid piggar upp tillvaron.

Mer läsning

Annons