Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

90 år fyller den 5 september Karin Tillman, Söderåsens ålderdomshem i Vansbro. Karin är född i Lindesnäs där hon bott hela livet ända till för sex månader sedan då hon flyttade till Söderåsen.

Under 1930-1940-talen drev hon kaférörelse. Hon har arbetat i olika affärer i Nås. I Konsum i Lindesnäs var hon under många år föreståndare för butiken.

Under krigsåren var aktiv inom lottarörelsen. I ungdomen var ett stort intresse skidåkning.

50 år fyller i dag Ing-Marie Annasdotter, Gammelvägen 5 i Falun. Hon är född och uppväxt i Hosjö-Holmen utanför Falun. Ing-Marie har efter studier vid lanthushållsskola arbetat som svetsare på Saab i Trollhättan, träindustriarbete och varit företagare i bussbranschen tillsammans med sin före detta make. Numera arbetar hon som ekonomihandläggare vid Ams i Falun.

Efter att ha varit bosatt på flera platser återvände hon, efter skilsmässa, tillsammans med de tre barnen till Falun igen.

Hon är intresserad av att vara ute i naturen, plocka svamp, åka motorcykel och fritidshuset som hon äger tillsammans med två syskon och att vara tillsammans med sin särbo.

40 år fyller den 5 september Jan-Olov "Julle" Bengtsson, Broåkersvägen 7 D i Borlänge.

Jan-Olov som är född i Älvdalen flyttade som åttaåring till Borlänge. Han har valt att gå i pappas fotspår och kör grävmaskin. Just nu arbetar "Julle" i Stockholm.

På sin fritid hemma i Borlänge umgås Jan-Olov med sambon Lena och barnen som heter Fredrik, Liselott och Matilda. Han uppskattar också att sitta på gården och grilla med grannarna. Högtidsdagen firar "Julle" med sin Lena. Paret är då på en kryssning i Medelhavet.

Mer läsning

Annons