Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

70 år fyller den 2 juli Sven-Erik Forslund, Jämtbovägen 31 i Garpenberg. Sven-Erik är född i Bensåsen, tillbringade barn- och ungdomstiden runt sjöarna i Garpenberg.

Under sin yrkesverksamma tid arbetade han som byggnadsarbetare på olika byggen i Stockholm fram till pensionen. Numera bor han permanent i sitt tillbyggda fritidshus tillsammans med sin fru. Han har två söner, varav den ena bor i närheten tillsammans med sin familj. Fiska är något som Sven-Erik tycker om och gärna gör.

70 år fyller den 2 juli Helfrid

Nylund, Klövervägen i Insjön. Helfrid har sedan 18-årsåldern varit evangelist i olika frikyrkor, och gifte sig med en pastor som omkom i en bilolycka endast 49 år gammal. Under sex år var Helfrid hans efterträdare. Fram till sin pensionering arbetade hon under flera år inom åldringsvården.

Helfrids stora intresse är hennes två flickor och deras familjer. Ett annat intresse Helfrid har är hennes stora trädgård där hon påtar i jorden.

Hon arbetar ideellt med att göra barntäcken och att sticka plagg till behövande i andra länder. Hon arbetar och hjälper till med olika saker i församlingen.

Helfrid är en glad och lycklig person som trivs med livet som pensionär.

40 år fyller i dag den 1 juli Monica Henriksson, Högbergsgatan 101 B, Ludvika.

Hon är en mångsysslare och arbetat med en mängd olika saker.

Monica är intresserad av heminredning, bakning och matlagning.

Musik är ett annat intresse liksom att vara ute i naturen.

Mer läsning

Annons