Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

60 år fyller i dag Bengt Martinsson, Skiffervägen 10, Malung. Bengt är född och uppvuxen i Hedens by, Lima

Han har arbetat som elektriker sedan1968 åt olika firmor i hela landet. Sin fritid tillbringar han helst i sommarstugan. Bengt åker också och ställer ut sin hund på hunduställningar. Födelsedagen firas tillsammans med familj och vänner.

50 år fyller den 16 juni Charlotte Sandin, Ängsgatan, Ludvika. Lotta, som hon kallas, är född i Västerås. Hon är överläkare, specialist inom psykiatri samt psykolog vid Säters sjukhus. Vidare är hon studierektor för AT-läkare vid landstinget.

Dessutom arbetar hon som verksamhetschef vid Stiftelsen Walla vårdhem i Ludvika.

Charlotte Sandin är känd för sin proffessionalitet, kunnande och medmänsklighet. Dock undanber hon sig medmänsklighet från andra med anledning av sin 50-årsdag och firar födelsedagen på annan ort.

50 år fyller i dag Lars "Pekkas Lasse" Halvarsson, Närsjövägen 27, Nås. Lars är född och uppväxt på gården Haga i Nås. Numera har han själv gården som bisyssla vid sidan av sitt arbete som vaktmästare. Tidigare har han arbetat som truckförare vid Dalaträ i tolv år och som traktorförare på Träprodukter i fem år.

När Lars var yngre tränade och tävlade han i skidor och tävlade i landsvägscykel för CSK Ludvika.

På fritiden hejar han på ishockeyspelarn i Leksand och speedwayförarna i Masarna. Sedan tre år tillbaka odlar Lars sitt motorcykelintresse men varmast om hjärtat ligger den egna familjen som består av fru och tre barn.

Mer läsning

Annons