Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FÖDELSEDAGAR

Annons

50 år fyller den 14 februari Sonja Claesson, Stora Hagvägen, Grängesberg. Hon är infödd grängesbo och är utbildad undersköterska och fotvårdsterapeut. Tidigare har hon arbetat vid Hvilans fotvård, men har numera Ica Gruvhallen som sin arbetsplats där hon är charkuterist.

Bland hennes intressen på fritiden finns bland annat familjen, stugan och hundar. Hon har också åkt Tjejvasan. Sonja tillhör dessutom de få som haft förmånen (?) av att stå öga mot öga med en björn. En upplevelse som uppmärksammades i tidningen så till den grad att jubilaren hamnade på löpsedeln.

40 år fyller i dag Staffan Jacobsson, Sätrahöjden 37 G i Gävle. Han är född i Bergvik i Hälsingland men har under större delen av sitt liv varit bosatt i Falun. Efter att ha utbildat sig till kyltekniker, flyttade Staffan till Oslo där han bodde i några år.

Staffans sötrsta fritidsintresse är fotboll. Han är en stor fan av fotbollslaget Arsenal och när det visas någon match på tv så tar Staffan på sig Arsenal-tröjan. Hockey och bandy är han också intresserad av och lagen han hejar på är Leksands IF och Falu BS. Familjen tillbringar han mycket tillsammans med på fritiden.

Staffan älskar att vara ute i naturen och vintertid så är längdåkning något han uppskattar mycket. Under sommaren så tycker han mycket om att tillbringa tiden vid sommarstugan i Bergvik. Båtliv var tidigare ett stort intresse men sedan barnen föddes har det minskat. I unga år var han mycket intresserad av raggarbilar.

Födelsedagen firas med en fest tillsammans med kompisarna.

Mer läsning

Annons