Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar

Annons

92 år fyller den 12 juni Vilhelmina, Mina, Sjöman, Parkgatan 12 A i Borlänge. Mina som är född i Gnarp i Hälsingland jobbade under många år som kokerska och servitris

Mina bor numera på servicehuset Hagalund där hon är aktiv i terapin. Barn och barnbarn hjälper Mina gärna. Matlagning tycker Mina fortfarande är roligt. Hon bakar ofta och lagar mat som hon bjuder på.

80 år fyller den 13 juni Birgit Nilsson, Älmsta servicehus, Väddö.

Birgit bodde i Rättvik till för några år sedan då hon flyttade till Norrtälje. Under sitt yrkesverksamma liv arbetade hon som växeltelefonist. Birgit var samtidigt mycket aktiv som musikant inom Pingstkyrkan i Rättvik. På födelsedagen uppvaktas Birgit av barnen och barnbarnen.

50 år fyller söndag den 13 juni lastbilschauffören Lennart Olsson, Malung. 1976-1980 jobbade Lennart på Jofama på tillskärningen, lagret och som chaufför med Sverige som arbetsområde. Sedan blev det Borlänge och GDG från 1988-1990 och nu jobbar Lennart hos VD-Transport vilket är ett dotterföretg åt Högosta Åkeri.

50 år fyller den 13 juni Tommy Forsberg, Glada Kalles väg 2B, Stjärnsund. Tommy är född och uppvuxen i Malmö och flyttade för drygt tre år sedan till Stjärnsund.

- Att bli Stjärnsundsbo är det bästa som hänt mig. Från att ha levt ett anonymt storstadsliv känns det tryggt här, där alla känner alla, säger Tommy.

Några presenter vill inte Tommy ha utan i stället kan de som vill ge ett bidrag till Stjärnsunds trädförening.

Mer läsning

Annons