Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler ledamöter i styrelsen

Annons

Dalsällskapet, som arbetar för utveckling av Säterdalen, beslöt vid årsmötet att utöka antalet ledamöter i styrelsen. Därmed får styrelsen en bredare representation särskilt från förenings- och näringsliv.

Styrelsen består av Bengt Ahlquist, ordförande. Övriga som valdes är Agneta Eriksson, Conny Eriksson, Ulf Ljusteräng, Anders Löfgren, Fredrik Törnqvist, Jan Östlund, Stig Eklöf, Therese Björnbom och Åsa Karlsson. Dessutom kvarstår sedan tidigare Leif C Eriksson och René Mårtensen.

Styrelsen presenterade idéer om hur Dalsällskapet, tillsammans med övrigt föreningsliv, kan ta ett större ansvar för driften.

Styrelsen fick i uppdrag att tillsammans med kommunen undersöka förutsättningarna för att Dalsällskapet som koordinator, tillsammans med andra föreningar, tar ett större ansvar för driften av Säterdalen. Dessutom att återkomma vid ett extra medlemsmöte för att ta slutgiltig ställning i frågan. Tanken är att styrelsen bjuder in representanter för övrigt föreningsliv till diskussion om formerna för ett större driftsansvar. Föreningarna bör tillsammans ta fram ett förslag som presenteras för boende i Säter på ett stormöte, uttalades vid årsmötet.

ROLAND BERG

Mer läsning

Annons