Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FK försöker nedsvärta Sverigedemokraterna!

Annons

Angående era appellartiklar lördagen den 26 januari, för att svärta ned Sverigedemokraterna (SD).

Ni har samlat alla enskilda negativa incidenter inom Sverigedemokraterna genom partiets historia, och radar upp dessa incidenter för att få detta att se ut som en rättvisande bild av SD som ett odemokratiskt fascistparti.

Jag vet att det inte är någon mening att bemöta er, eftersom ni avsiktligt är ute för att skada SD. Men eftersom lördagens påhopp var så grova, så vill jag ändå få några ord sagda.

Grundkällan till beskyllningarna i artiklarna, tycks vara Stieg Larsson och Mikael Ekmans "undersökningar" om SD.

När dessa herrar (som ju har samröre med den kriminellt belastade tidningen expo) presenterar sina "undersökningar", antar jag att ni journalister inte anser att någon källkritik behövs, ni kablar vidare deras anti-SD-budskap som en vedertagen sanning.

Att uppgifterna om nazister och kriminella inom SD, gäller partiets ungdomsår i förra decenniet, vet ni mycket väl.

Ni vet säkert också, att herrarna i "undersökningen" lyfte fram brott som de berörda kriminella begick innan och efter sin korta period inom SD.

Att SD är ett alltigenom demokratiskt parti, som ärligt tar avstånd från nazism, vet ni också.

Ett antal nazistsympatisörer, (som lockats till SD av medias bild av oss som nazianstrukna) har uteslutits efter att deras åsikter uppdagats.

Jag tänker inte be er att behandla oss med ärlighet och objektivitet.

Vi fortsätter vårt arbete, så som August Palm kämpade mot övermakten på sin tid.

Vi fortsätter gå genom det stålbad av svartmålning och osanning som Sveriges journalistkår utsätter oss för, medan Sverige dag för dag blir ett alltmer skiktat samhälle, där politiker- och mediaför-akt växer mer och mer för varje dag.

Det kommer en punkt, då ni journalister inte längre klarar av att hålla uppe fasaden om att det mångkulturella Sverige är ett fungerande och harmoniskt samhälle.

Frågan är dock varför ni tvunget vill invänta denna tidpunkt, då polariseringen kommer att vara total?

BÄSTA HÄLSNINGAR

Mer läsning

Annons