Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fina förebilder belönade

Annons

Andreas Levin, 16 Lima motorsällskap, och Dennis Larsson, 16 Malungs motorklubb är årets stipendiater ur Allan Levin och Fredrik Hallessons minnesfond.

Det är tredje året som stipendiet delas ut och förutom en penningsumma får stipendiaterna blommor och diplom.

Enligt de regler som finns måste stipendiaten vara högst 17 år och stipendierna delas ut i samband med endera Lima MSS årsmöte eller Malungs motorklubbs årsmöte. Den här gången skedde utdelningen i samband med att Malungs motorklubb hade årsmöte i Idrottens hus i Malung.

I motveringen heter det bland annat att det är två mycket omtyckta ungdomar som fungerar mycket bra inom motorsporten både på tävlingsbanan och utanför. Det är två motorungdomar som är ett föredöme för andra ungdomar och goda förebilder för motorsporten.

Både Dennis Larsson och Andreas Levin sysslar med folkrace och Andreas Levin har också börjat tävla i rally. Dennis Larsson sysslar också med ishockey där han är en ytterst lovande hockeymålvakt. Han dömer också ishockey under vintern när han inte själv tävlar.

Andreas Levin sysslar också med andra sporter, bland annat spelar han innebandy. Han spelar också fotboll. Men för både Dennis och Andreas är motorsporten en mycket viktig sport som de verkligen trivs med och som de redan också haft en hel del framgångar inom.

Stipendierna delades ut av Lassar Eva Andersson, Ulla Hallesson och Ann-Mari Lewin. De tidigare som erhållit detta stipendier är Ulf Lif och Martin Ingvarsson som fick stipendiet första året och Fredrik Aarnseth och Adam Renheim som erhöll stipendiet förra året.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons