Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filmade sexövergrepp

Annons

Mannen berättar att fruns son och hans fyra barn ofta brukade komma och hälsa på i samband med sommarledigheter och vid andra lov. Han menar att han alltid haft ett väldigt bra förhållande till barnen och han anser att de är det käraste han har.

För sex år sedan köpte han en videokamera och filmade från resor, födelsedagar, barnen och en del annat. En del filmer sparade han medan han spelade över saker som han inte tyckte var värt att spara.

Under ett par år i slutet av 1990-talet var mannen något deprimerad. Han filmade då sig själv i sexuella situationer.

Så var det sommaren för snart tre år sedan som hustruns son och barnen kom på besök.

Frun var inte hemma. Som vanligt kom barnen över till mannen och hans frus dubbelsäng på morgonen. Ett av barnen sprang senare och la sig i sin egen säng. Kvar i sängen var mannen och den då 7-åriga flickan.

När sedan mannen fick se den nakna flickans underliv hämtade han filmkameran och filmade henne i sängen. Han började röra henne över kroppen, han hade filmkameran igång och smekte samtidigt sitt eget kön.

Mannen påpekar att det var enda gången som han fått några sådana känslor. Varken före eller efter ovanstående händelse har han känt någon som helst dragning till barn. Han påstår att han absolut inte kunnat gått längre med flickan än vad som blev fallet.

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons