Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Festival- ledningen bröt löften

Annons

Svar till signaturen En mamma, fredag 30 juli.

Okej, jag kan förstå att du blir trött på att folk klagar påde eldsjälar som försöker göra någonting bra, men det kanske finns någonting bakom all kritik också.

Det var jag som skrev insändaren i tisdags, där jag ville uppmärksamma att det var unga människor som fick ett rent helvete under festivalen. Jag tillhör en musikförening i Borlänge som heter Bosse Brinner. Vi ordnar, så ofta vi hinner, musikcaféer för ungdomar och hjälper ofta till på andra tillställningar. Vi har arbetat under Peace and Love i tre år, och vi har blivit lovade bra positioner på festivalen för att vi ska kunna utvecklas och få en god inblick i hur en festival fungerar och hur man arrangerar, och så vidare.

Förra året tömde vi bajjamajjor och vaktade staket. Vi tog upp det med dem på detta möten vi hade innan festivalen och blev lovade att det skulle bli ändring till i år. Men blev det så? Nej.

Jag kräver inte att vi ska få bättre arbetsuppgifter än andra ungdomar på festivalen. Men när man blir lovad någonting och de säger att vi är viktiga och kan tillföra mycket för festivalen så är det en helt annan sak.

Vi har suttit i möte med P&L i många timmar, där vi har framfört våra åsikter. Men det har inte hjälpt hittills.Men nu har debatt väckts i alla fall. Peace and Loves grundtanke är väldigt fin, inge tvivel om det.

Ungdom

Mer läsning

Annons