Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fegt, Jonas Carlgren!

Annons

Carlgren försöker med byråkratiska finter smita från sitt ansvar. Det finns ingen lag eller förordning som hindrar Hedemora kommun att låta barnbidragshöjningen slå igenom, bara en politisk vilja.

Barnbidraget är en statlig angelägenhet och socialbidragen en kommunal angelägenhet. Hundratals kommuner gör inte som alliansen vill, utan låter höjningen av barnbidragen slå igenom. Skulle då alla dessa kommuner bryta mot lagen?

Nej, det enda de bryter mot är den borgerliga alliansens ideologi, som går ut på att de svagaste ska hålla sig på mattan. Det är fegt av alliansen och Carlgren att inte våga stå för sin politik. Fegt, okänsligt och utan empati. Därför "spyr jag min galla" över ert inhumana förslag och ni förtjänar inget annat än galla.

Så försöker Carlgren att få mig, som han skriver i sin insändare "rikta sin kritik mot Sveriges regering och riksdag, där denna fråga enligt gällande lagstiftning hör hemma."

Så sant Jonas, det är ju inte regeringen som vill sänka socialbidragen i Hedemora, utan Jonas och hans kompisar, därför är det ni som ska kritiseras, inga andra.

Det är vidare cyniskt av Jonas att skylla på riksnormen, och det vet du Jonas. Vore jag i dina kläder skulle jag skämmas, verkligen skämmas.

ALLAN MATTSSON LÅNGSHYTTAN

Mer läsning

Annons