Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Färdiglekt på Stationsgatan

Annons

Angående Ingemar Ströms insändare den 23 juli:

Jag tycker också att Peace and love-föreningen ska betala höga böter. Bekanta i Kvarnsveden har talat om att musiken hördes dit och även till Årby. De tog ju bort decibelräknaren och öste på för fullt, det fanns besökare som kände som om trumhinnorna skulle sprängas.

Bestämmelser ska respekteras. Det finns ju på arbetsplatser där det inte får överstiga åttio decibel, överstiger det åttio orsakas hörselskador.

Vi som bor närmast stan har också rätt att ställa krav.

Så till alla er som skrivit att affärerna inte ska gnälla: Eftersom ni var på festivalen är ni väl yngre och vad vet ni om att ha eget?

Vi ska inte ha en drickande stad med öltält överallt.

Så till arrangörerna som utestängde oss från stan i tre dagar, det var ju på kvällen ni skulle spela. Vi ska inte gå på en gata för bilar, för att ta oss till Sveatorget eller andra hållet mot Liljan.

Nej, nu tycker jag att det är färdiglekt på Stationsgatan. När det var tillåtet för bilar stängdes den aldrig av. Jag tycker som signaturen Göran (23 juli). Flytta festivalen till Romme. Alla har ju bilar eller cyklar. Det sponsrades också bussar till denna festival.

Stina DHR medlem

Mer läsning

Annons