Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Får man misshaga CIA?

Annons

Nu kommer det meddelanden från höga vederbörande i USA att vi ska vara rädda för terrordåd även i Norden och därmed också i Sverige.

Efter dåden i New York har myndigheterna i propagandan för krig gått in för att skrämma sina innevånare i USA. Nu har det ökat igen inför valet, förmodligen för att stödja Bush i hans anfall på länder där han säger att det finns fiender. Bry er inte om detta svenska folk.

Samtidigt meddelas att Sverige ska skicka en u-båt till USA för samträning och för att lära amerikanarna hur man jagar terrorister med dylika.

Men får vi göra det enligt vår konstitution; hjälpa krigförande land med personal och rådgivning? Vi är väl fortfarande alliansfritt i fred och neutralt i krig, fastän Göran P och EU vill ändra på det. (Må det aldrig ske).

Vi ska inte stödja Bush i hans anfallskrig. Det tycker ju en majoritet av svenskarna. Dessutom är det ju dumt att reta bin Ladin. Han nämnde ju Sverige i sin senaste varning till USA. Han kanske gillar oss. Låt honom fortsätta med det. Han besökte ju Borlänge i sin gröna ungdom. (Får man tycka så här utan att bli föremål för CIA:s intresse).

G.F.

Mer läsning

Annons